изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:07 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ


ОВЕН - С повече желание ще се посветите на ваканцията си, ако сте в отпуск, отколкото да предприемете нещо ново. Въпреки това текущите задачи очакват вниманието ви.

ТЕЛЕЦ - С независим дух и свои разбирания за нещата, ще пристъпите към делата си днес. Ще се съобразявате по-малко с мнението на другите и повече с програмата си.

БЛИЗНАЦИ - Променените условия по задача или друга ангажираност ще ви мотивират по-добре да завършите в срок започнатото. Не винаги то има отношение към материалната сфера.

РАК - Бъдете подготвени за промените в бизнеса, които могат да се отразят на печалбите и рисковете, свързани с тях. Пазарът налага да анализирате по-добре ресурсите си.

ЛЪВ - Ще се въздържите и без емоции ще приемете нечие решение, оставайки го без коментар. Професионалните дела ще наложат пътуване, но на по-късен етап.

ДЕВА - Аргументирано ще поставите условия в защита на интересите си. Уверени в действията си, ще работите за конкретни изпълнения, с които ще промените резултатите в своя полза.

ВЕЗНИ - Съобразявайки се с променените условия, ще вземете решения, благодарение на които ще ускорите развитието на важен за вас въпрос. Това ще внесе повече спокойствие.

СКОРПИОН - Обществени и други полезни инициативи, в които ще се включите, ще привлекат вниманието на повече хора. Обвързването ви с проблемите им и други задачи ще наложат промяна.

СТРЕЛЕЦ - С адекватни и бързи действия ще минимизирате риска, който съществува и успокоени, ще продължите напред. За много от вас денят се свързва с финансови сделки и спонсорство.

КОЗИРОГ - С отворени сетива сте за вълненията на околните и това ще ви помогне по-лесно да се справите с възникнал проблем. Ползвайки се от благоразположението на колегите ви.

ВОДОЛЕЙ - Ще се сблъскате с новости, някои от които може да ви създадат напрежение. Благодарение на добрите си контакти ще успеете да отхвърлите част от ангажиментите си.

РИБИ - Както винаги, с добра организация и ясни цели, ще работите по програмата си, без да губите времето си. Ако дължите суми не чакайте многократна покана, за да ги върнете.

Коя зодия в какво е НАЙ

Как лъжат зодиите

Каква жена си според деня, в който си родена?

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Според датата на раждане и любовните предпочитания!


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди