изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:33 EEST
ОШУШКВАТ КОЛИ ДОКАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ПЛАЖУВАТ    
Ред и сигурностТри кражби, в които леки автомобили са обрани докато собствениците им се препичат на плажа, са регистрирани в съботния ден, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


На 21 август в 13.05 часа в полицейското управление в Балчик е подадена жалба от С. С. /28/ от Добрич. По думите му, е обрана колата му "Ауди 80", паркирана в местността "Тузлата". Кражбата е извършена за времето от 11.15 до 12.30 часа. Задигнати са мобилен телефон “Нокиа”, документи за самоличност и тези на автомобила и 670 лв. При извършения оглед е установено, че е проникнато и в друг лек автомобил - “Опел Корса”, собственост на 51-годишен жител на Добрич. От него са отмъкнати 15 лв. Двете коли били паркирани една до друга.
 На същата дата е получено и съобщение в РУП в Каварна за извършена кражба на паркинга на нос Калиакра от лек автомобил “Фолксваген Голф”, собственост на И. Д. /27/ от София. На място е установено, че са задигнати 500 лв., две дебитни карти и документи.
По случаите се работи в условията на досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

ОШУШКВАТ КОЛИ ДОКАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ПЛАЖУВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди