изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:19 EEST
ВЪВЕДОХА ОГРАНИЧЕНИЕ ПО ПЪТЯ ЗА ГЕН. ТОШЕВО    
НовиниОт пресслужбата на Областно пътно управление /ОПУ/ съобщиха, че от понеделник вече е въведена временна организация на движение по път  II-29 Добрич-Генерал Тошево-Кардам-граница Румъния от км 52+345 до км 68+184. Ограничението е във връзка с изпълнение на рехабилитация по Лот-6 на Оперативна програма „Регионално развитие”.

Движението на МПС се осъществява с ограничаване на скоростта в лентата, в която не се извършват строително – ремонтни дейности, добавят от управлението. Отсечката е сигнализирана с необходимите пътни знаци и табели. Организацията на движението е в сила до 15 ноември 2010 година. Изпълнител на обекта е „Пътно строителство” АД.
ОПУ-Добрич призовава водачите на спазват въведените ограничения.
От пресслужбата на областна администрация съобщават, че на 26 август ще бъде направена ритуална първа копка на рехабилитирания пътен участък, като на мероприятието ще присъства областният управител Желязко Желязков. Директорът на ОПУ инж. Иван Светославов уточнява, че дължината на рехабилитираната пътна отсечка е близо 16 км.
 


Сходни връзки

ВЪВЕДОХА ОГРАНИЧЕНИЕ ПО ПЪТЯ ЗА ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди