изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ


ОВЕН - Наред с текущите задачи в предвижданията ви е включено изпълнението и на други, срочни цели. Старателно ще се отнесете към всичко, което изисква вниманието ви.

ТЕЛЕЦ - Освен към личните си дела ще проявявате внимание и към обществени въпроси. Няма да позволите на никой да се възползва от труда ви, без да прояви уважението си към вас.

БЛИЗНАЦИ - От преумора или по други причини рискувате да не дооцените реалността в бизнеса или в обкръжението си, от което да се почувствате отегчени. Бъдете премерени във всичко.

РАК - Бъдете делови и по-малко занимавайте околните с личните си проблеми. Освен, че ще останете по-загадъчни и ще си спестите време за важни ви задачи днес. А такива ви очакват.

ЛЪВ - Като хора реалисти, ще предпочетете подобните си, пред други, споделящи нездрави интереси и поведение. По-малко говорете за себе си и повече слушайте, няма да ви е трудно.

ДЕВА - Сблъсквайки се с трудности от професионален и битов характер, на практика ще работите за своето развитие. И нищо няма да попречи на ентусиазма ви, нищо, че работата е неблагодарна.

ВЕЗНИ - Постигане на конкретна цел ще направи деня ви много специален. И други хора около вас ще споделят усещането ви за добре свършена работа, особено, ако касае и тях.

СКОРПИОН - Внимателно подберете екипа си, с който възнамерявате да реализирате новия си проект. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции, за да не се провалите.

СТРЕЛЕЦ - Ще се занимавате с въпроси, интересни за вас с възможностите, които те носят. Запознанство ще предаде особен смисъл на една среща. За някои тя се свързва с личния живот.

КОЗИРОГ - Разногласията на работното място не бива да ви настройват отрицателно към някого. Пътувания, покани за срещи и други вълнения ще разнообразят  значително деня ви.

ВОДОЛЕЙ - Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза.

РИБИ - Не избързвайте със съмненията си, по-скоро насърчете колегите или хората, ангажирани в общата ви работа. Аргументирано и със спокоен тон изразете становището си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди