изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:30 EET
СТЕФАН ТРИФОНОВ СПЕЧЕЛИ ТУРНИР В МАКЕДОНИЯ    
Спорт Каварненецът Стефан Трифонов и партньорът му от Турция Кахит Капукиран триумфираха с титлата на двойки на турнира за юноши до 18 години, провеждащ се в Скопие (Македония).

17-годишният българин и турчинът бяха поставени под №1 в основната схема и в първи кръг отстраниха с 6/1 6/2 румънците Дамян/Йонита. Последваха две трудни победи, завършили с шампионски тайбрек, а във финалния двубой Трифонов и Капукиран се наложиха с 6/2 6/2 над руснаците Андриенко/Полонски.

Това бе втори пореден спечелен турнир на двойки за 17-годишният българин, а първият бе през миналата седмица в София, където заедно с Никола Телкеджиев завършиха на първо място на състезанието, провело се на кортовете на ТК "Дема". Стефан Трифонов се представи добре и на сингъл, където постигна три победи в по два сета, но на четвъртфиналите отстъпи с 6/7(3) 6/3 4/6 на Ноам Мазор (Израел). В първия кръг добруджанецът отстрани Тео Пуханич от Австрия с 6:4, 6:2. Във втория кръг надделя с 6:3, 7:6 над Марияно Еспосито от Италия, а на осминафиналите се наложи с 6:2, 6:1 над Марко Вуйович от Сърбия.

 


Сходни връзки

СТЕФАН ТРИФОНОВ СПЕЧЕЛИ ТУРНИР В МАКЕДОНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди