изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:23 EEST
ЗАПОЧВА ФЮЧЪРСА В ДОБРИЧ    
СпортНа кортовете на Изида в Добрич започва турнира по тенис за мъже с награден фонд 10 000 долара.

В събота от 9 часа са квалификациите, като в тях ще участват 48 тенисисти. 6 от тях получиха WC (покани за участие) от домакините. В първия етап на фючърса тенисистите ще се борят за 8 места за основната схема. Жребият на квалификационните срещи ще се тегли в петък в 18 часа.

За първи път на кортовете в Добрич ще играе тенисист от ТОП 300 в света. Последната информация сочи, че поставен под №1 в основната схема ще бъде 24-годишният австриец Филип Освалд, който е 289-и в ATP. В другия край на схемата ще бъде Петру-Александру Лунчану от Румъния, заемащ 401-ва позиция. До началото на турнира вече може да има само медицински откази от записалите се тенисисти, коментираха организаторите.
Тази година домакините от Изида имат право на 3 WC за основната схема. Добричкият тим ще ги връчи на местните таланти Владислав Матеев и Димитър Петров. Третата "уайлд кард" е предоставена на тенис академията на двукратния шампион на "Ролан гарос" Серхи Бругера.
Супервайзор на турнира в Добрич ще бъде Веселинa Донева, а директор - Юри Дойчев. Надпреварата носи точки за световната ранглиста.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ФЮЧЪРСА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди