изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:34 EEST
КАВАРНА ЩЕ Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО КАРАТЕ    
НовиниНа 28 август Каварна отново ще е домакин на станалия вече традиционен Международен турнир по карате за Купа Каварна, съобщиха от общината в морския град.

За четвърта поредна година общината и Централен полицейски карате клуб организират мащабното спортно събитие. Тази година в него се очаква да вземат участие над 100 състезатели от България и Румъния. Турнирът е под патронажа на кмета на Каварна Цонко Цонев.Официалното му откриване ще е в 10.00 ч. на 28 август в спортна зала “Олимпиада”.
В състезанието ще се включат деца, юноши и девойки до 18-годишна възраст в дисциплините “ката” и “кумите”, като сегашното му издание се явява част от подготовката на младите каратеки за предстоящото Балканско първенство в Гърция през септември. Интригата в последните години се повиши след включване на младия отбор на домакините от карате клуб “Калиакра”, носител на множество медали от национални и международни състезания.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ЩЕ Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО КАРАТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди