изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:45 EET
Руската Мата Хари скандализира със секси снимки    
По света Червенокосата руска шпионка Анна Чапман засне предизвикателна фотосесия, с което се забърка в нов скандал. Това пишат руските медии, цитирани от АФП. 28-годишната красавица, наречена "руската Мата Хари", бе в центъра на най-голямата шпионска криза между САЩ и Русия от Студената война насам като една от агентите, които бяха върнати в родината си при драматична размяна на шпиони.

С изключение на няколко загадъчни съобщения във "Фейсбук" Чапман изчезна от погледите след завръщането си в Москва, като според съобщенията тя била подложена на дълги разпити от Службата за външно разузнаване (СВР).

Но таблоидът "Твой Ден" и популярният сайт Lifenews публикуваха снимки на Чапман, които били направени на 25 юли по време на фотосесия за списание "Жара". Фотосесията е заснета в стая в петзвезден хотел в Москва.
Сексапилната шпионка позира до прозорец с изглед към Кремъл, облечена в бяла рокля и облегната провокативно на стена в къса силно прилепнала синя рокля. Публикуването на снимките било отложено за есента, като участниците се съгласили нищо да не бъде показвано дотогава, за да се постигне максимален ефект.

Медиите съобщават, че в съответствие с инструкциите на СВР снимките няма да бъдат придружени с интервюта.

Фотографиите обаче вече се появиха на страницата на Чапман във "Фейсбук", а след това и в таблоида "Комсомолская правда". Списание "Жара" съобщи, че ще съди изданието за нарушаване на правата му върху снимките.

В кратко съобщение на страницата си във "Фейсбук" Чапман съобщи, че може да прави каквото си иска със снимките. "Новите снимки, публикувани днес в интернет, са направени за мое лично ползване и хората, които публикуват/отпечатват/продават тези снимки нямат права върху тях", заявява тя.
Тази сутрин обаче снимките бяха махнати.

Миналият месец стана ясно, че руският премиер Владимир Путин е пял заедно с депортираните от САЩ 10 руски шпиони при посещението му в Украйна. Путин не каза къде е била срещата, но уточни, че е била и Ана Чапман. За всички шпиони той предрече светло бъдеще.
dir.bg

 


Сходни връзки

Руската Мата Хари скандализира със секси снимки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди