изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:26 EEST
Уволнени са шестима данъчни в Бургас    
НовиниБургас. Шестима служители от Териториалната дирекция на НАП в Бургас са наказани с дисциплинарно наказание „уволнение”. Това съобщиха от пресцентъра на Националната агенция за приходите.
Причината е неправомерно възстановяване на ДДС и ощетяване на бюджета в особено големи размери. Нанесената щета е за 2,5 милиона лева. До строгото дисциплинарно наказание се стигна след проверка на звеното за борба с данъчните измами и на Инспектората на Националната агенция за приходите. Шестимата уволнени служители са ревизори и координатори, както и началникът на отдел „Обжалване” в Бургас.


Случая е бил обсъден с вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков.
„Ще бъдем безкомпромисни към всички наши служители, които проявяват некомпетентност или за които има съмнения, че участват в корупционни схеми”, коментира Красимир Стефанов, изпълнителен директор на НАП.
От началото на годината 60 служители на Националната агенция за приходите са уволнени дисциплинарно заради корупция или за неизпълнение на служебните задължения.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Уволнени са шестима данъчни в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди