изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:19 EEST
Любовна драма завърши в реанимацията    
НовиниЛюбовна драма завърши в реанимацията. Трагичният случай между 37-годишен варненец и 28-годишната му изгора станал в сряда следобед, пише в петък в. “Позвънете”. Даниел Желязков и Катерина Паскова били интимни, но заради обтегнатите им взаимоотношения, се разделили. Краят на връзката обаче не се харесал на Даниел, който продължил да упорства и да настоява двамата да се съберат.



Стигнало се дотам, че в сряда 37-годишният варненец се напил до козирката и отишъл до дома на бившата си изгора на улица „Илю Войвода”. Той позвънил на вратата й, но тя не го пуснала вътре, предвид лошите им отношения и факта, че е мъртво пиян. Даниел отказал да си замине и останал на междустълбищната площадка. Той продължил да натиска звънеца, увещавайки Катерина да му отвори.

Сагата продължила дълго време, като свидетели на нея станали и съседи, които и преди били очевидци на взаимоотношенията на двамата. Един от тях, който живеел на същия етаж, се прибирал в дома си и помолил Даниел да се отмести, за да може да влезе в апартамента си. Мъжът оставил вратата на дома си отворена, защото на метри след него вървели жена му и внучето му. Даниел използвал момента и нахълтал вътре, като започнал да настоява да прескочи през балкона при бившата си приятелка.

Съседът успял да го изкара от апартамента си, а междувременно Катерина звъннала в полицията, като обяснила ситуацията и заявила, че се страхува.

Дошлите на място униформени заварили Даниел проснат на площадката между етажите в безсъзнание и в кръв. Първоначалните данни са, че той е паднал по стълбите, докато се подпирал на парапета.

В момента мъжът е настанен в реанимацията към МБАЛ „Св. Анна” с опасност за живота. Той е със счупен череп и в кома. Случаят се разследва от Варненска районна прокуратура, като се чакат медицинските изследвания на Даниел, за да се прецени как точно са получени нараняванията. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Любовна драма завърши в реанимацията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.13 секунди