изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:29 EEST
Бебе умря, след като бе хвърлено от осмия етаж във Франция    
По света


Момиченце на две седмици загина, след като бе хвърлено през прозореца на стаята му от осмия етаж на жилищен блок в югозападния френски град Тулуза. Вероятният извършител е майката, която е задържана, предаде Франс прес. "Има всички причини да се смята, че детето е било хвърлено през прозореца от майка му. Бебето е умряло на място", съобщи прокурорът на Тулуза Мишел Вале. В момента на драмата 34-годишната майка, която не работи, била сама в апартамента с дъщеричката си. Нейният приятел и баща на детето, лекар по професия, бил на работа.



Според близък до разследването източник сестрата на обвиняемата била пред входната врата. Тя чула бебето да плаче, но успяла да влезе в апартамента едва след трагичното събитие и видяла племенницата си да лежи на бетона в задния двор. Тя незабавно се обадила на пожарникарите, които пристигнали на място, но могли само да установят, че момиченцето не е оцеляло след падането от двадесетина метра. Ще започне съдебно дознание и ще бъде сезиран съдия, който да проучи как са протекли събитията, съобщи прокурорът.

Според близък до разследването източник причината за станалото не е бедност, тъй като двойката живее в хубав апартамент в центъра на Тулуза.

Съседи в блока реагирали изумено на станалото. Според няколко от тях двойката изглеждала уравновесена и щастлива, че има дете.

"Трудно ми е да повярвам, че е могла да направи такова нещо. Тя толкова се радваше, че има дете, то й беше първото. Сигурно е изпаднала в депресия", казва за майката една от съседките. http://www.dariknews.bg

 


Сходни връзки

Бебе умря, след като бе хвърлено от осмия етаж във Франция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди