изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:14 EEST
Арестуваха мъж за продажба на банкноти от $1 млн.    
По света Африканец бе задържан в Обединените арабски емирства (ОАЕ) за опит да продаде фалшиви банкноти с номинал 1 милиона щатски долара. Това съобщи днес местната полиция, цитирана от ДПА, предаде БТА. Банкноти от един милион долара, отпечатани върху оригинална "доларова" хартия със специален воден знак и с всички елементи на защита има, но те не са средство за разплащане. Според интернет сайта на Федералния резерв на САЩ, те са "символ на свободата, постиженията и американската мечта", и се използват само като сувенир от членовете на клуб на милионерите в САЩ, уточни Хамад Ахмед ал Хамади, оглавяващ Отдела за криминални разследвания към полицията в Абу Даби.

Мъж от африканска държава казал на някаква жена, че банкнотите се използват на международните валутни пазари и поискал помощта й, за да ги пусне в обращение. Той й обещал 30 процента от приходите, ако тя сама успее да продаде още банкноти. Според съобщението на полицията 44-годишният мъж се е обявил за невинен, твърдейки, че е посредник на търговец на диаманти в Белгия и не е знаел, че банкнотите нямат никаква стойност.
dir.bg

 


Сходни връзки

Арестуваха мъж за продажба на банкноти от $1 млн. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди