изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:12 EET
СВАТБЕН РЕКОРД    
ЛюбопитноСватбен рекорд бе поставен в Добрич през изминалия уикенд, съобщиха от „Обреден дом”. През двата почивни дни се врекоха във вечна вярност девет двойки. Две от сватбите бяха изнесени.

От началото на годината до края на август в Обредния дом в Добрич са сключени 188 брака, от които 110 сватби, а останалите са разписвания. За сравнение, през същия период на миналата година, са сключени 221 брака, от които 165 сватби. Именуванията обаче са повече. За цялата минала година са извършени 5 именувания, а само досега през 2010 г. те са с едно повече. През тази година на път да разминат бройката на миналогодишните са и смесените бракове. През 2009 г. те са били общо 15, а за първите осем месеца на тази година вече са 12 такива. Три от младоженките са били украинки, две рускини, останалите са грък, двама британци, испанец, турчин, швед и норвежец. Сред организираните тази година изнесени сватбени тържества има такива на брега на морето край Тюленово, където са се врекли във вечна вярност украинка и българин, край морето на „Калиакрия” е казала заветното „да” избраната за булка номер 2 в класацията на М-тел за най-красива булка. Швед взел нашенка на сватбено тържество в комплекс „Изида” като Менделсон е звучал в изпълнение на живо на квартет цигулки.
Вече има седем двойки, които са решили да вдигнат сватба на специалната дата 10.10.2010 г.
 


Сходни връзки

СВАТБЕН РЕКОРД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди