изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:03 EET
Задава се секс епидемия, пазете се!    
Здраве Мислили сте някога, че сексуалното пристрастяване може да прерасне в световна епидемия? Не, нали? Но ето, че такава епидемия се задава, като в момента около 6% от световното население страда именно от пристрастяване към секса.

За тази опасност алармират италиански учени, които предупреждават, че в следствие на заболяването, човек престава да контролира собственото си поведение и иска все повече и повече удоволствие. Това обаче освен да донесе известно удовлетворение, може да  се наруши сериозно социалното положение и най-вече личния живот на „болния“.

Италианската асоциация за изследване в областта на сексологията направи национално проучване, което оцени степента на пристрастяване към нездравословния секс. В експеримента взели участие 1046 италианци: 564 жени и 482 мъже. В резултат на изследването стана ясно, че 5,8 на сто от анкетираните са зависими от секса, посочва БГНЕС.

Статистиката показва, че мъжете са често по-застрашени от сексуалната болест, тъй като те са по-активните. Но от сексуално пристрастяване не са застраховани и дамите, затова имайте предвид, че дори и прекаленото удоволствие може да ви навреди :) http://az-jenata.bg

Какво се крие зад определението „добър секс” в женския речник?

Сексуален апетит в и извън леглото

Два пъти секс през седмицата намаляват инфаркта наполовина

Секс пози за съвършен оргазъм

От какво са най-често неудачите на мъжете в леглото

 


Сходни връзки

Задава се секс епидемия, пазете се! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди