изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:23 EEST
АНАСТАС ПАЯНЕВ И РАЯ-КРАСИ КОЛЕВА ТРИУМФИРАХА В КАВАРНА    
НовиниКаварненецът Анастас Паянев и Рая-Краси Колева от Черно море-Елит (Варна) триумфираха като победители в регионалния турнир по тенис за момичета и момчета до 12-годишна възраст, който се проведе в Каварна.

Както миналата година, така и сега над всички в надпреварата при момчетата бе Анастас Паянев. Възпитаникът на треньора Тошко Добрев спечели с лекота срещите си и не остави съмнение, че най-много заслужава купата за първото място. На полуфиналите той победи Самуил Тинев от Изида (Добрич) с 9:1, а на финала се наложи над Доротей Росенов от Силистра с 6:1, 6:0. Сред призьорите се нареди и Александър Димитров от Велто (Варна), който на полуфиналите загуби от Доротей Росенов с 9:4.

Първото място при момичетата завоюва Рая-Краси Колева, дъщеря на бившия вратар на Добруджа, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Черно море (Варна) Красимир Колев. В много оспорван полуфинален мач тя се наложи над Ванеса Русева от Силистра с 9:7, а във финала победи и представителката на Изида Вероника Георгиева с 6:2, 6:3. С бронзов медал се окичи каварненката Елена Пенева, която на полуфиналите загуби от Вероника Георгиева с 9:2.

 

 


Сходни връзки

АНАСТАС ПАЯНЕВ И РАЯ-КРАСИ КОЛЕВА ТРИУМФИРАХА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди