изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:25 EEST
КОВАРЕН ЖРЕБИЙ ЗА ДОМАКИНИТЕ    
СпортСилни противници се паднаха на представителите на домакините в тенис турнира „Изида къп”, съобщават от пресцентъра на фючърса в Добрич.

Жребият отреди добричлията Димитър Петров да играе срещу Петру Лунчану от Румъния, който е поставен под №2 в основната схема.
За Лунчану е интересно да се знае, че през 2006 година е триумфирал в неофициалното световно първенство за младежи "Ориндж Боул". Победител е в турнира при юношите до 18 години, като през същата година, но при 16-годишните шампион става Григор Димитров.  
Владислав Матеев пък ще има за съперник миналогодишният победител в „Изида къп” Оскар Сабате от Испания.
Като „щастлив губещ” в основната схема влезе Лоренцо Папасидеро от Италия, след като Ивайло Трайков се отказа заради изкълчен глезен.
През ситото на квалификациите днес успешно преминаха следните състезатели: Шендрит Деари от Македония, Данаил Търпов от България, А. Данческу от Румъния, Зуо-Чинг Зо от Китай, Томислав Йотовски от Македония, Петър Трендафилов от България, Константинос Микос от Гърция и Андреас Нейков от България.
В турнира при двойките представителите на домакините Пресиян Коев и Димитър Петров ще излязат на корта срещу поставените под №1 в схемата Оскар Сабате от Испания и Федерико Забалос от Боливия. Владо Матеев ще играе заедно с Ясен Цанев, а техни противници ще са  Валентин Димов и Тодор Енев.
Резултати от турнира можете да следите във фейсбук страницата на Изида къп, където са поместени и снимки от мачовете.

 


Сходни връзки

КОВАРЕН ЖРЕБИЙ ЗА ДОМАКИНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди