изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:54 EET
ЗАРЯЗАН И ОТЧАЯН АЛКОХОЛИК СЕ КАНИ ДА ИЗВЪРШИ МАСОВО УБИЙСТВО В ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

Зарязан и отчаян алкохолик се кани да извърши масово убийства в църковен храм в Добрич, разбра НДТ.Това е 41-годишният Димитър Иванов, който е заплашил, че ще заколи отеца, попадийката, съпругата му, която го изоставила, децата му, а накрая ще сложи край и на собствения си живот.



Жестоката новина наскоро той е съобщил на 11-годишната си дъщеря, която заедно с майка си Николинка и брат си, са намерили спасение в приюта към храма „Света Троица” Добрич.

В църквата ни споделиха, че вечерно време вече заключват вратите на двора, защото ги е страх Димитър да не влезе и изпълни заканата си. От съда са забранили на отчаяния съпруг да приближава семейството си и да спре да ги безпокои.

През следващите 4 месеца той няма право да доближава на 50 метра местоработата на Николинка, училището на децата си, жилището, където живеят, както и местата за социални контакти и отдих. Димитър е предупреден, че за последиците от неизпълнението на заповедта по чл. 21, ал. 3 от ЗЗДН - при неизпълнение на заповедта на съда, полицейският орган, констатирал нарушението, ще бъде задържан и прокуратурата ще бъде уведомена за неговите действия. Той е глобен с 200 лева.  

Потърсихме за коментар Николинка. Нямаше я в църковния храм. Беше отишла да работи, за да изкара пари и изхрани семейството си. Всички, които я познаваха, ни споделиха, че е много добра и работлива жена, която съвестно си гледа децата. В дома им в приюта открихме само нейните деца Деница и Ивелин.
„Той искаше да се срещне с мама и да поговори с нея, за да се съберат. Заплаши, че ако до края на седмицата не я види, ще дойде, ще изпочупи всичко и ще убие попа, попадията, майка ни, нас, а накрая и себе си. Беше сериозен, когато каза, че ще извърши масовото убийство. Аз много се уплаших и го казах на мама. Съобщихме и в полицията. Страх ни е от него”, разказа Деница. Момичето сподели още, че бащата е биел майка им и тях с юмруци и шамари.

13-годишният Ивелин каза, че в храма са намерили техният дом, но в момента не се чувстват защитени, защото татко им на няколко пъти идвал и ги притеснявал. Постоянно вдигал скандали, посягал да ги удря.

„Баща ни често пие и заради това на няколко пъти са го гонили от работа. Той е лош човек. Не му вярваме, че може да се поправи. Много пъти е казвал, че ще се оправи и няма да прави такива грешки, но все продължаваше”, допълни момчето.
Пред нас двете деца запалиха свещ в храма „Света Троица” и се помолиха те и майка им да бъдат живи и здрави. 

Припомняме Ви, че за Николинка Ви съобщихме на Великден тази година. Тогава Ви информирахме, че мюсюлманка и двете й деца са били кръстени в Добрич. Николинка е млада жена от ромски произход, която като малка е била тормозена от дядо си, за да се научи да чете Корана. Тя признава, че оттогава нейната мечта е била да стане християнка. Именно затова е избрала това да се случи на Възкресение Христово.

 


Сходни връзки

ЗАРЯЗАН И ОТЧАЯН АЛКОХОЛИК СЕ КАНИ ДА ИЗВЪРШИ МАСОВО УБИЙСТВО В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди