изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:30 EET
ДОБРУДЖА ПОСРЕЩА МАРИО ЖАРДЕЛ И ЧЕРНО МОРЕ НА СТАДИОН "ДРУЖБА"    
СпортДнес са срещите от петия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Съставът на Добруджа посреща на стадион "Дружба" от 17.30 часа един от най-силните отбори в първенството - варненския Черно море, който няма загуба от началото на сезона. Очаква се в състава на варненските "моряци" да има няколко играчи от мъжкия тим на клуба, сред които най-вероятно ще е двукратният насител на Златната обувка Марио Жардел. Както е известно, легендарният бразилец, който вече е на 37 години, играе с юношите на Черно море, за да може по-бързо да се подготви за мачовете от "А" група.

Според наредбата за първенството в Елитната юношеска група във всеки мач могат да участват до четирима играчи над 19 години и варненският тим обикновено се възползва от това. Припомняме, че Марио Жардел игра за юношите на Черно море и отбеляза единственото попадение за победата над столичния Левски, а след това излезе на терена и за мача с Литекс.
За истинска битка се готви и отборът на Добруджа. От треньора на нашите юноши Валентин Ангелов научихме, че в състава няма нито наказани, нито контузени играчи и че избраниците му ще излязат на терена, за да зарадват феновете си с хубава игра и за да подобрят точковия си актив. Нашите момчета имат две победи и две загуби от началото на сезона и с актив от 6 точки заемат седмо място в класирането. След добричкия тим в подреждането са съставите на столичните грандове Левски и ЦСКА. От Валентин Ангелов научихме още, че днес отборът ще бъде подсилен от Ивелин Костов-Барона, който няма достатъчно игрови минути с мъжкия тим на Добруджа.   
Другите мачове от кръга са: Чавдар (Етрополе) - Любимец 2007 (Любимец), Пирин 2001 (Благоевград) - Черноморец (Бургас), Локомотив 1936 (Пловдив) - Сливен 2000 (Сливен), Левски (София) - Локомотив (София), Етър 1924 (Велико Търново) - Берое (Стара Загора), Литекс (Ловеч) - Славия 1913 (София), Ботев 2002 (Пловдив) - ЦСКА (София), Пирин (Благоевград) - Видима-Раковски (Севлиево).

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ПОСРЕЩА МАРИО ЖАРДЕЛ И ЧЕРНО МОРЕ НА СТАДИОН "ДРУЖБА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди