изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:34 EEST
ТРИМА КЛАХА С НОЖКА ДВАМА В РЕСТОРАНТ "КОТВА" В КРАНЕВО    
Ред и сигурностДвама работници в ресторант в село Кранево са настанени с прободни рани в болницата в Балчик след като били нападнати от трима непознати, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Сигнал за инцидента е получен в полицейското управление в Албена около 2.45 часа миналата вечер. Тримата се скарали с персонала на ресторант "Котва" докато минавали покрай него. Нахвърлили се върху двама от работниците - ситничар и пазач, и започнали да ги бият и ритат. Ръгали ги с джобна ножка.


След побоя тримата офейкали. Малко по-късно служителите на РУП Албена ги заловили. Това са Севгин Н. /24/ и Сезгин Д. /19/ от Добрич и 19-годишинят Емрах И. от тервелското село Зърнево. Севгин Н. е криминално проявен с регистрации за грабеж и блудство.
Двамата пострадали - Орхан А. /22/ и Курбан В. /18/, са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Балчик. Орхан е с рана в корема, претърпял е операция, а Курбан е с нараняване в областта на слабините и е оставен за наблюдение. Няма опасност за живота им, казаха лекари. 
Работата по изясняване на случая  продължава. Образувано  досъдебно производство. НДТ


 


Сходни връзки

ТРИМА КЛАХА С НОЖКА ДВАМА В РЕСТОРАНТ "КОТВА" В КРАНЕВО | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТРИМА КЛАХА С НОЖКА ДВАМА В РЕСТОРАНТ "КОТВА" В КРАНЕВО
Автор: Anonymous да 2010-09-01 @ 19:16 EEST
 Тези олигофрени,дето са проболу момчето си мислят ,че ще осттанат ненаказани ли? Особено  "МОМЧЕНЦЕТО" на Зърневската "КМЕТИЦА",която се мисли за дядо господ.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди