изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:20 EEST
ПОСТАВЕНИТЕ ПОД №1 В "ИЗИДА КЪП" НЕ ДОПУСНАХА ИЗНЕНАДА ПРИ ДВОЙКИТЕ    
НовиниПоставените под №1 в основната схема в двойковия турнир по тенис за мъже „Изида къп” Оскар Сабате (Исп)/Федерико Забалос (Бол) стартираха с победа във фючърса.

На старта на надпреварата те надделяха над представителите на домакините от Добрич Димитър Петров и Пресиян Коев с 6-3, 6-1 гейма. Двубоят се игра на централния корт в спортен комплекс „Изида” пред многобройна публика, която се наследи на тенис от висока класа. Само липсата на опит в професионални турнири при мъжете не позволи на Петров и Коев да поднесат сензацията в тазгодишното издание на „Изида къп”, но с изявите си дадоха сериозна заявка за големи успехи в аристократичния спорт. За място на полуфиналите Сабате и Забалос ще излязат срещу Никита Кривонос (САЩ)/Стивън Монеке (Гер). Останалите три четвъртфинални двойки са: Роберт Коман/Петру Лунчану (Румъния) - Валентин Димов и Тодор Енев (България), Левенте Годри/Адам Келнер (Унгария) - Кирил Димитров/Тихомир Грозданов (България), Вадим Алексеенко (Укр)/Андреас Нейков (България) - Лоренцо Папасидеро/Федерико Тореси (Италия). В сутрешните часове утре предстоят срещи от основната схема в сингъла. В 10 часа на централния корт Тото Грозданов излиза срещу Лоренцо Папасидеро, който влезе като „щастлив губещ” от квалификациите. Веднага след този мач започва срещата на Димитър Петров с втория в схемата Петру Лунчану от Румъния. В обедните часове на деня първият в таблицата Филип Освалд от Австрия излиза на корт №1 срещу Федерико Забалос от Боливия.  

 

 


Сходни връзки

ПОСТАВЕНИТЕ ПОД №1 В "ИЗИДА КЪП" НЕ ДОПУСНАХА ИЗНЕНАДА ПРИ ДВОЙКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.46 секунди