изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:57 EEST
ПЪРВИ СПОРТНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ В АЛБЕНА    
СпортAlbena / Албена Снимка Йоанна Дукова ПЪРВИ СПОРТНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ В АЛБЕНА

На 02. Септември 2010 год. Стартира  V-ят  Детски футболен турнир „Петър Боянов”. Турнирът е традиционен и се организира в памет на дългогодишният спортен деятел на гр. Добрич Петър Боянов. Зад организацията на този спортен празник стои Асоциация „Петър Боянов” с подкрепата на Албена АД и Зонален съвет на БФС – гр. Добрич. Целта на организаторите е младите състезатели в най – ранна детска възраст да премерят сили с връстниците си и да усетят тръпката на турнирната битка.

 На футболните терени в комплекс Албена, тази година ще мерят сили деца родени през 1995, 1996, 1997 и 2000 год. Участие ще вземат отбори от детско юношеските школи в България :Левски; Локомотив Сф; Литекс; Пирин; Черно море; Локомотив Пд; ЦСКА; Спартак Вн; Спартак Пд; Шумен; Септември Сф; Ботев 2002 Пд; Славия; Изида; и Добруджа.Официалното откриване на турнира ще се състои 02.09.2010г от 9.15 часа на първи терен на Стадион „Албена”, след което започват първите срещи. За победителите организаторите са подготвили много награди, като ще бъдат раздадени и индивидуални призове на младите таланти.

През тази седмица Албена отново е домакин на Работнически спартакиади по браншове от 01.09 до 04.09 ще се състои ХІІІ Национална спартакиада на металоработниците, както и Спартакиада на банковите служители от   03.09 до 06.09.2010г.

Плажовете в Албена от 03 септември ще са арена на Държавното първенство по плажен футбол. За първото място ще спорят отборите на „Варненските момчета”; „Одесос”; СА – МВР; „Академика” и „Миринекс”.

Илияна ИЛИЕВА

 


Сходни връзки

ПЪРВИ СПОРТНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди