изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:36 EEST
ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИВЕЛИН ИВАНОВ В ПОСЛЕДНИЯ МУ СТАРТ ПРИ ЮНОШИТЕ    
СпортВ Белград приключи Балканиадата по колоездене на шосе за юноши старша възраст.


Сред представителите на България бе и добричлията Ивелин Иванов, който наскоро триумфира като победител в държавния шампионат. В първия ден на първенството бе надпреварата в дисциплината 20 км индивидуално по часовник, в която Николай Иванов от Бургас финишира втори и спечели сребърния медал. На следващия ден бе общият старт на 120 км, в който участва добричлията. Преди състезанието треньорът на националния отбор Живко Димитров е поставил задача на нашите колоездачи да помагат за класирането на единствения състезател в националния отбор, който няма победа през сезона - Момчил Рогов от Казанлък. И Момчил финишира втори, като голяма заслуга за този успех има Ивелин Иванов, който по целия маршрут стриктно е изпълнявал указанията на треньора е се е раздавал за своя съотборник. Ето какво каза след състезанието Живко Димитров: "Колоезденето е колективен спорт и понякога целият отбор кара за един човек, за да се стигне до престижно класиране. Затова мога да кажа, че съм очарован от действията на нашите състезатели. Те просто караха като професионалисти."
Балканиадата в Сърбия бе последното състезание за Ивелин Иванов при юношите. От следващия сезон той ще върти педалите при младежите до 23 години и при мъжете.
 


Сходни връзки

ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИВЕЛИН ИВАНОВ В ПОСЛЕДНИЯ МУ СТАРТ ПРИ ЮНОШИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди