изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:57 EEST
Шестима в битка за стола на Геновева    
Политика   Шестима депутати имат шанс да заемат зам.председателските постове в социалната и здравната комисия в парламента. Изпълкомът на ГЕРБ обсъди вчера наследниците на доц. Геновева Алексиева. Освен фаворитките за постовете Светлана Найденова - за социалната комисия, и д-р Даниела Дариткова - за здравната, част от ГЕРБерите предложили и кандидатурите на столичната депутатка Емануела Спасова и варненеца Красимир Петров. Името на д-р Петров се завъртя още при миналите рокади в парламентарната комисия по здравеопазване. На дневен ред били поставени имената и на д-р Джема Грозданова, както и на психиатъра Ирена Соколова.

По думите на депутати от ръководството на ГЕРБ почти всички одобряват номинацията на Светлана Найденова, но тази на Даниела Дариткова е с известни резерви. Причината е, че дамата е балдъза на земеделския министър Мирослав Найденов.
Депутатката Геновева Алексиева хвърли оставка като зам.-шеф на двете комисии след телефонен разговор с премиера Бойко Борисов. Тя сдава постовете, тъй като журира конкурс на дъщеря си. Освен това доктори я обвиниха, че източвала касата с лечение на деца, болни от мързеливо око.
Надя Панкова  http://paper.standartnews.com
 


Сходни връзки

Шестима в битка за стола на Геновева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди