изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:16 EET
ДОБРИЧЛИЯ СПЕЧЕЛИ „ВИКТОРИ ТУР”    
СпортДобричлията Медер Зюлкяр, който кара за колоездачен клуб Ласа (Турция), спечели 5-етапното международно състезание за мъже „Виктори тур” в Турция.

Още в първия етап на надпреварата той облече жълтата фланелка и до края не я съблече.

В петте етапа опитният колоездач демонстрира отлична форма и заслужено триумфира като победител в генералното класиране. На второ място в крайното подреждане се нареди състезател на турския Шекерспор, а на трето – Владимир Коев-Пиранята от Вивело (Троян). Най-добре от колоездачите на Добрич 1905 се представи Красимир Коев, който зае шесто място. За успеха си на „Виктори тур” Медер Зюлкяр специално благодари на колегите си от своя роден клуб, които са му помогнали да спечели това много важно за него състезание. Само след седмица Медер Зюлкяр ще дойде в родината си с отбора на Ласа, за да върти педалите в поредното издание на Обиколката на България.
Първото място в отборното класиране на „Виктори тур” спечели тимът на Ласа, второ място зае Вивело (Троян), а приза за третото завоюваха състезателите на Добрич 1905.


 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ СПЕЧЕЛИ „ВИКТОРИ ТУР” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди