изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:51 EEST
ОБЯВИХА ОПАСНИ ЗОНИ ВЪВ ВРЪЗКА С ВОЕННОТО УЧЕНИЕ КРАЙ ШАБЛА    
НовиниВъв връзка с провеждане на тактическо учение с бойни стрелби на подразделенията от Противовъздушната отбрана и авиация от Българската армия в района на зенитния полигон на военновъздушните сили - „Шабла" в периода от 08.00 ч. на 7 септември  до 16.00 ч. на 11 септември областната управа в Добрич обяви „опасни зони" за въздухоплаване за времето за провеждане на стрелбите.

Те се намират в границите на акваторията, заключена между нос Карталборун, нос Калиакра и линията, отстояща на 55 мили (100 км) успоредно на бреговата ивица, и пространството над тях на височина до 40 км.  Като „временно забранен за корабоплаване" е определен район в границите на териториалното море от акваторията на Черно море, който се намира в границите на акваторията, заключена между нос Карталборун, нос Калиакра и линията, отстояща на 20 км. успоредно на бреговата ивица. Обявен е и „временно опасен за корабоплаване" район, който е в границите на акваторията между нос Карталборун, нос Калиакра и линията, отстояща от 20 км. успоредно на бреговата ивица до 100 км успоредно на бреговата ивица.
С цел недопускане на инциденти, областната администрация умолява всички граждани да ограничат пребиваването в района на стрелбите.

 


Сходни връзки

ОБЯВИХА ОПАСНИ ЗОНИ ВЪВ ВРЪЗКА С ВОЕННОТО УЧЕНИЕ КРАЙ ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди