изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:01 EEST
ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ ОГЛАВИ ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА    
ПарламентОт вчера на ротационен принцип председателството на парламентарната комисия за борба с корупцията пое депутатът от Осми Добрички многомандатен избирателен район от „Атака” Валентин Николов.


Той го пое от досегашния председател Димо Гяуров, който посочи, че 700 сигнала са получени в комисията. Значителна част от тях са се оказали неистински, а около 10% от тях стават повод за разследване в прокуратурата.
Д. Гяуров отрече проверките по Ахмед Доган да са били единствените в работата на комисията. "Съдебно производство, което започва срещу лидера на ДПС, може да събере допълнителни доказателства", смята Димо Гяуров. 
"Прокуратурата може и сама да се сезира въз основа на всичко онова, което стане известно и до което се докосне съдът във връзка с хонорара от проекта “Цанков камък", обясни той
Върховният административен съд ще гледа утре, 2 септември, делото за конфликт на интереси при лидера на ДПС Ахмед Доган за хонорара по проекта "Цанков камък".
Глоба до 3000 лв. и конфискация в полза на държавата на 1,5 млн. лв. хонорар грозят лидера на ДПС, ако ВАС реши, че има конфликт на интереси заради полученото от лидера на ДПС възнаграждение като консултант по хидроенергийния проект.
 


Сходни връзки

ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ ОГЛАВИ ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди