изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:58 EEST
Футбол: Националите заминаха за Англия    
Спорт София. Националният отбор на България се изправя срещу Англия в първи мач от квалификациите за Евро 2012. Срещата ще се изиграе в петък от 22:00 часа наше време на митичния ст. „Уембли”.


Станимир Стоилов: Проблемите на Англия няма да им се отразят
Трябва да печелим точки, квалификациите започват. Максимално трябва да затворим домакините на „Уембли” и да търсим шансовете си. Това заяви селекционерът на националния ни отбор Станимир Стоилов преди отпътуването за Англия, където в петък ще играем срещу тима на Фабио Капело в първи квалификационен мач за Евро 2012. „Имам идея за състава, няма да има кой знае каква изненада. Знаем за проблемите на Англия, но те имат 23-ма състезатели. Силни са, независимо от това колко играчи отсъстват”, каза Стоилов, предаде репортер на Агенция „Фокус” .
”Важно е да покажем максимума. Ако не спечелим, явно Англия са били по-добри от нас. Надявам се България да е щастлива след този мач”, допълни още селекционерът.
Припомняме, че Англия приема България в петък от 22:00 часа наше време на митичния ст. „Уембли” в Лондон.

Йордан Лечков: Оптимист съм за класирането ни на Евро 2012
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков замина с националния отбор за Англия, където възпитаниците на Станимир Стоилов гостуват в старта на евроквалификациите. Лечков сподели на летище София, че е най-големият оптимист за бъдещето на отбора ни и че всичко зависи от представянето на играчите, предаде репортер на Агенция „Фокус” .
"И двата мача са от значение. Можем да победим всеки отбор, силите са изравнени. Винаги съм оптимист. Всичко зависи от момчетата. Не знам да е имало друго ръководство, което да иска повече да се класираме за голям форум", каза Лечков.
Освен с Англия, българският тим играе с Черна гора на 7-и септември в София.

Борислав Михайлов: Надявам се да постигнем добър резултат на "Уембли"
Националният отбор на България заминава за Лондон, където в петък от 22:00 часа наше време гостува на Англия в първия ни мач от квалификациите за Евро 2012. Тимът на Станимир Стоилов пристигна на аерогара София с половин час закъснение, идвайки от лагера в Правец с ескорта от патрулка, предаде репортер на Агенция „Фокус” .
„Надявам се всички хора в самолета, които носим по едно шалче и всички тези наши сънародници на трибуните, дано да имаме добър ден и да бъдем щастливи след мача. Важно е ние как играем, защото знаем срещу кого играем. Надявам се на една голяма българска вечер”, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.
„Англия е Англия, а ние така или иначе можем да кажем, че най-добрият ни играч се отказа. Във футбола няма най-добри и най-контузени. Играем на митичния стадион срещу Англия, дано постигнем добър резултат”, каза още Михайлов.

Наско Сираков: Не трябва да ни е страх от Англия
Директорът на националните ни отбори Наско Сираков бе в добро настроение преди заминаването за Англия, където в петък ще се изправим срещу отбора на Фабио Капело в първа евроквалификация.
„Ако ни е страх от мечки, не трябва да ходим в гората, колкото и клиширано да звучи. Отиваме да играем в една от меките на футбола, на един митичен стадион, където рядко в живота, а понякога и никога, може да стъпиш”, заяви Сираков, предаде репортер на Агенция „Фокус” .
„Единствено искам футболистите да играят и да изглеждат като отбор. Ще се опитаме да играем така, че да постигнем максимално най-добър резултат, а не да се приберем в нашето наказателно поле и да се борим за 0:0. Ще искаме да спечелим, ако може”, каза още той.
„Надявам се, дай Боже, българин да вкара на „Уембли”. Има кой да вкара. Въпросът е да вкараме положенията си, а не както беше в контролата с Русия, да създаде ми пет положения и да не вкараме нито едно.”

Англичаните излизат с новите си екипи на „Уембли” срещу България
Английският национален тим ще дебютира на 3 септември с новия екип на „Умбро”, след като продължи договора с известната английска марка до 2018 год. Генералният секретар на ФА Алекс Хорн сподели пред медиите на острова, че „Умбро” е част от английския футбол и че остава техен партньор отбор за в бъдеще.
Припомняме, че двете страни имат вече 60-годишно партньорство.
Мачът е в петък от 22:00 часа българско време на „Уембли”.

Капело само с Уейн Рууни в атака срещу България
Италианският селекционер на националния отбор на Англия Фабио Капело планира в евроквалификацията срещу България да играе само с един изявен нападател в лицето на Уейн Рууни. Капело смята, че схемата 4-2-3-1 ще му донесе успех, тъй като ще бъде засилена полузащитната линия, пише вестник "Телеграф". По крилата ще действат Тио Уолкът и Адам Джонсън, а в центъра Стивън Джерард. В офанзивен план ще се разчита на бившите съотборници в Астън Вила, а сега в Манчестър Сити - Джеймс Милнър и Гарет Бари.
Независимо от слабата форма на Рууни, Капело не се притеснява, тъй като Уолкът се намира в много добро състояние.
Италианецът обаче има сериозни проблеми в защитен план. Фил Ягиелка тренира за първи път едва вчера. Той трябваше да замени Рио Фърдинанд и Джон Тери в центъра на защитата, но за него ще се решава в последния момент. Ако не успее, то в сърцето на отбраната ще се наредят Майкъл Доусън и Матю Ъпсън, допълва „Телеграф”.

Колаж: "Фокус"
 


Сходни връзки

Футбол: Националите заминаха за Англия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди