изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:16 EEST
Пешо Сумиста ликвидирал Боби Цанков    
Новини
Маргина платил 100 000 лева на “Килърите” да отстрелят скандалния водещ. Бандата за поръчкови убийства “Килърите” е организирала покушението срещу скандалния радио водещ Боби Цанков. Мократа поръчка за 30-годишния летописец на ъндърграунда е дошла от боса на СИК Красимир Маринов – Маргина, пише столичен вестник.


Гангстерът научил по свои канали, че Боби Цанков е обещал на прокуратурата да доведе надеждни свидетели по делото за поръчковите убийства на Иван Тодоров – доктора и генерал Любен Гоцев.

Само преди месец и половина братя Маргини бяха оправдани, че са поръчвали екзекуции, присъди получиха само карето наемници Иво Карагеоргиев, Бисер Илиев, Стефан Рангелов и Веселин Тошев.

Боби Цанков беше убит на 5 януари в центъра на София посред бял ден. Неговият разстрел все още не е разкрит, а от МВР засега не желаят официално да оповестят, че “Килърите” са убили Боби Цанков.

Убедени сме, че Петър Стоянов – Пешо Сумиста е бил посредник между физическите убийци на Цанков и братята Маргини, но трудно можем да го докажем, казват криминалисти.

От МВР не отхвърлят възможността убийците на Боби Цанков да са безследно изчезналите Георги Георгиев и Владимир Филев. http://www.blitz.bg/

ОЩЕ ЗА БОБИ ЦАНКОВ

 


Сходни връзки

Пешо Сумиста ликвидирал Боби Цанков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди