изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:36 EEST
„Изида къп” има нов спонсор, предстои кулминацията на турнира    
СпортФирма „Веник” с президент Веселин Велев вече е сред спонсорите на най-голямото спортно събитие, което се провежда в Добрич през годината – турнирът по тенис „Изида къп”. С този ход компанията за пореден път показва, че е съпричастна към спортния живот в града и подпомага за развитието на тениса.

Организаторите на фючърса споделиха, че всяка една фирма може да рекламира своя бизнес. На кортовете има поставени рекламни пана, а компаниите могат да поставят и своето лого на таблото за награждаване и интервюта.
В същото време от пресцентъра на турнира заявяват, че в следващите дни предстоят най-интересните срещи във фючърса.
В петък от 10.30 часа е финалът при двойките, който ще се играе на централния корт. Срещите могат да бъдат наблюдавани напълно безплатно, като единственото условие е публиката да пази тишина.
По-рано в четвъртък Тодор Енев се класира за четвъртфиналите след категорична победа с 6-0, 6-0 над Никита Кривонос от САЩ, а поставеният под №1 в схемата Филип Освалд (Австрия) елиминира Вадим Алексеенко (Украйна) със 7-5, 6-2. Полуфиналите в сингъла са в събота, а двубоят за трофея е насрочен за неделя.

 


Сходни връзки

„Изида къп” има нов спонсор, предстои кулминацията на турнира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди