изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:29 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЗАТВАРЯТ 20 МЕСАРСКИ ОБЕКТА В ДОБРИЧКО    
Любопитно20 обекта за добив и преработване на месо на територията на Добричка област са окончателно затворени, съобщиха вчера от ДВСК.


Проверката започна през юли и приключи преди дни. Затворените птицекланици, колбасарски цехове и транжорни изобщо не отговаряли на изискванията по нормативните документи. Те нямали приемни за животните, изходи за готова продукция, помещения за персонал, липсвали контактни мивки и т. н. На останалите да функционират в бранша 34 обекта са изготвени предписания за отстраняване на временните неуредици. Оцелелите фирми ще кандидатстват за средства от предприсъединителните фондове, с които ще започнат да изпълняват нормативите на ЕС.

КМЕТСТВОТО ОСТАВЯ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЗАТВОРЕНИ ОЩЕ СЕДМИЦА

Родителите, които са решили, че от вчера децата им вече могат да се върнат в детските градини, останаха разочаровани. На вратите на детските заведения им се обяснявало, че престоят на градините се удължавал с още една седмица. 14 градини бяха затворени от 21 август за две седмици за ремонти и почистване.

НДТ - 3 август 2000 година


 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЗАТВАРЯТ 20 МЕСАРСКИ ОБЕКТА В ДОБРИЧКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди