изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:28 EET
Самоуби се бащата на Бойко Младенов    
НовиниТрагедия сполетя известния баскетболист Бойко Младенов и семейството му. Бащата на 212-сантиметровия център е бил намерен обесен в горичката до хотелски комплекс “Кабана” на 9 км от Пловдив. Тялото на 60-годишния Атанас Младенов е открито от градинар.

Според разследващите органи няма данни за извършено престъпление, а става дума за самоубийство по лични причини. Седмица по-рано бившият лекоатлет и треньор по баскетбол изчезнал от Благоевград и е обявен за издирване. Близо до лобното му място е открит и автомобилът му - червен “Фолксфаген Голф”. Говори се, че е оставил в колата предсмъртно писмо. Редакцията на в. “24 часа” изказва съболезнования на Бойко и близките му.

Междувременно Прийст Лодърдейл направи първа тренировка с новите си съотборници от "Черноморец". Заниманието бе на плажа в Бургас.

222-сантиметровият Пи Ел се подготвяше по индивидуална програма под ръководството на кондиционния специалист Янчо Янев, с когото навремето са работили заедно в "Лукойл Академик". Гигантът с български паспорт тичаше до голи жени, опънали тела на евиния плаж, без да им обърне внимание.

Баскетболистът не пропусна възможността да си потопи краката в морето.

Огромният българин обеща да се превърне в атракция за бургазлии. Зарече се да ходи на уроци, за да опресни позабравения български. Клубът привлече и сръбския гард Павле Болковац, който преди 3 сезона носеше екипа на "Балкан". Водят се преговори и за Христо Николов-Гларуса. 198-сантиметровият национал тръгна за големия баскетбол именно от родния Бургас. Той беше продаден още като юноша от местния клуб "Делфин"на ЦСКА срещу 5000 лева.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Самоуби се бащата на Бойко Младенов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди