изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:06 EEST
Кметицата Фандъкова си уволни и преназначи заместниците, за да им раздаде по 5000 лв. Машалла!    
НовиниВестник “168 часа” разкри, че кметицата на София Йорданка Фандъкова е уволнила всичките си зам.-кметове и в рамките на 24 часа ги е назначила пак. Защо? Обясненито и много просто – изпалтила им е отпуските, натрупвани с години. При заплата на един зам.-кмет над 2000 лв., всеки от уволнените-новоназначени е взел поне по 5000 лв. от общината.


Умно. Хитро. Машалла. Пешкин кметица има София.
Само че защо нейната партия ГЕРБ направи така, че със закон заличи отпуските на всички останали българи, натрупани години назад?
Пред законите всички са равни, но има начин, види се, някой (ако е от ГЕРБ) да заобиколи закона и да даде на избрани правото да си вземат парите от отпуските.

Хитрия финт на Фандъкова показва, че тя има качества. Или някой съветник в екипа й има качества. Точно такива хора трябват на столицата – да умеят да решава проблемите. Само че не собствените си проблеми.
Ако покажат по същия начин, че могат да решат и някои неща в София, никой няма да им придиря, че си раздават пари от общинския бюджет.

Например с някакъв фандъков финт да извадят пари за ремонт на улици. На улично осветление – има квартали като в Третия свят, там се ходи само денем. Да научи някой как се правят тротоари, за да няма локви по тях. Да глобява шофьорите, които трошат тротоарите с колите си. Да направи паркинги и гаражи. Да направи пред КАТ да няма 4 гишета за 1-милионна София. И в общинските служби да няма опашки, и там да работят компетентни, а не сбрани от кол и въже. Да не строи кой където му скимне, със силата на рушвета…
Ех, мечти…

Но Фандъкова обещава – нямало да вдига цената на парното. Това газ, преговори, международни цени, схеми – няма такива работи. Фандъкова каза. Хубаво, ще видим кой ще плати сметката (а то няма кой, освен всички ние). Тя Топлофикация е във фалит от години, има да дава 300 млн. за газ, и има да взима толкова от неплатени сметки.
Абе, с толкова проблеми не са за завиждане кметицата и заместниците й. Що да не си вземат парите за отпуската?  http://e-vestnik.bg

 


Сходни връзки

Кметицата Фандъкова си уволни и преназначи заместниците, за да им раздаде по 5000 лв. Машалла! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди