изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:59 EEST
34-г. българка открита в Дубай мъртва пред компютъра с кабел около шията    
По света 34-годишната гастарбайтерка Димитринка Густанлиева от село Полето, община Симитли, бе намерена мъртва пред компютъра си в квартирата си в Дубай, внезапната смърт на младата жена, майка на син в 4 клас, потресе жителите на родното й село, пише в. "Струма". Според първоначално подадената на роднините й информация се твърдяло, че е загинала в катастрофа. Впоследствие плъзнал слухът, че е намерена удушена с кабел. Незабавно нейни близки заминали за Дубай, за да се заемат с транспортирането на трупа и да поискат разследване на смъртта на Димитринка.



Тя била омъжена в София и със съпруга си - стюард, от около 2 години работели в Дубай. Той подписал договор за работа в местна авиокомпания, a тя започнала работа в българо-арабска фирма, която се занимава с търговия, и изпълнявала ролята на логист. Само преди няколко дни близките й разговаряли с нея и по нищо не личало, че е притеснена или има проблеми. Синът й бил на гости през лятото в село Полето при баба и дядо и се готвел да замине при родителите си, казаха вчера шокирани хора от селото. Димитринка често гостувала на роднините си в Полето, посещавала и близки в родния град на баща си Костадин в Разлог. Според полицията тялото на Димитринка ще бъде освободено и предадено на бликите, след като приключи спешното разследване на смъртта и на територията на арабската държава.

Никои в България не знае какво точно се е случило, тъй като няма обмен на информация засега между двете страни. Хора от Полето твърдят, че близките й съобщили на останалите й роднини в региона, че тялото на жертвата ще бъде докарано във вторник. Дали обаче арабските власти ще приключат за такъв кратък период разследването, не е ясно. Ако се окаже, че Димитринка е станала жертва на убиец, то разследването ще се забави и съответно трупът няма да бъде изпратен в България, твърдят ченгета. Не се изключва и вероятността Димитринка Густанлиева да е издъхнала от естествена смърт.
 


Сходни връзки

34-г. българка открита в Дубай мъртва пред компютъра с кабел около шията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди