изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:07 EET
Астрологична прогноза за седмицата 06.09-12.09.2010    
Хороскоп Новото през седмицата е влизането на Венера в скорпион и връщането на ретроградния Юпитер от овен в риби. В момента пет от възможни осем планети са ретроградни (Слънце и Луна не могат да бъдат) и не се препоръчва стартиране на нови проекти и инициативи, а по-скоро периодът е добър за преосмисляне и довършване на започнати преди това дела.


Ретроградното движение на Меркурий също продължава. Отново напомням за внимателно шофиране; може пощата да се бави и загубва и да срещаме трудности при свързването с другите и комуникацията помежду ни. Периодът не е подходящ за преговори или подписване на договори.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) акцентира необходимостта да бъдем по- критични към себе си, по-отговорни и съвестни, както и по- честни.
Движението на Слънцето в знака на девата през месец септември има отношение към съзнателното ни отношение и стремеж към чистота на всякакво ниво - физическо, емоционално и мисловно, както и за критичност и трезва себеоценка.

През седмицата луната преминава през знаците лъв, дева, везни и скорпион и на 08.09.2010 (сряда) в 13:00 ч. прави точното новолуние. Това е момент, подходящ за планиране на бъдещето и поставяне на цели пред нас, които след това да реализираме.

Понеделник (26-и лунен ден) - ден за опит за трезва оценка на действителността и прекратяване на ненужни контакти.

Вторник (27-и лунен ден) е много подходящ за придобиване на ценни знания и обогатяване на съзнанието ни;

Сряда (28-и лунен ден) ни дава възможност да видим ясно ситуациите такива, кавито са, за това е добре да се възползваме от него.

Четвъртък (29-и лунен ден) - критичен !-склонни сме към илюзии и измами, за това е подходящо да се въздържаме, пости и чистене на организма.

Петък (30-и лунен ден) – благоприятен за любов, прошка и равносметка, както и за преминаване на нов кръг на развитие за тези, които са готови за това.
Събота е 1 лунен ден - силен за анализ на миналото и планиране на бъдещето; за пречистване на мислите ни.

Неделя (2-и лунен ден) е подходящ за физически натоварвания, диети и разумност. Също добър за стартиране на голям информационен или от физически упражнения цикъл.

http://e-vestnik.bg

 


Сходни връзки

Астрологична прогноза за седмицата 06.09-12.09.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди