изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:52 EEST
НЕМСКА ОВЧАРКА ВДИГНА НА КРАК ЦЯЛА РОДА    
Любопитно Немска овчарка вдигна на крак цяла рода в Генерал Тошево и я накара в продължение на часове да търси портфейл, пълен с пари и документи, научи НДТ. Екшънът се разиграл преди дни в ранчото на Стефан Пейчев край добруджанския град. Наскоро той се върнал от обиколка из Европа. Събрал приятели, за да разкаже за екскурзията и да им покаже стотиците снимки, направени пред различни забележителности. Немската овчарка Арес непрекъснато подскачала около стопанина си и се навирала в него.


 По едно време 2-годишното четириного изчезнало, но никой от компанията не му обърнал внимание. След час Арес се върнал и купонът продължил. Когато тръгнал да изпраща гостите си, Пейчев разбрал, че му липсва портфейлът. Освен пари в различна валута, вътре били шофьорската му книжка, личната карта, които бил сменил преди да потегли за Европа, кредитни и дебитни карти.
Стопанинът изобщо не се усъмнил в приятелите си, но погледнал подозрително Арес. Четириногото въртяло опашка радостно и не се впечатлило от неволите на господаря си. Компанията претърсила обстойно цялата вила, но от портфейла нямало никаква следа. На следващия в търсенето се включила и цялата рода на генаралтошевеца. Лели, вуйчовци, чичовци, братовчеди и братовчедки, че даже и челядта им, образували мощен разузнавателен отряд и внимателно обходили целия имот на Пейчев, който бил точно 12 декара. Търсачите капнали от умора, но нищо не могли да открият из черната угар. На окрадения стопанин му се изправила косата, като си помислил какви опашки трябва да изтърпи наново, докато извади нови документи.
Родата търсила безплодно шест часа из нивата и всички се прибрали омърлушени в ранчото. Пейчев едва не припаднал, като видял любимеца си Арес да подхвърля портфейла му из въздуха и да си играе с него. Стопанинът се втурнал към овчарката и грабнал скъпоценната си вещ. Пердахът на Арес се разминал, защото всички документи и пари били непокътнати. Пейчев извадил BG банкноти от портфейла си и почерпил участниците в експедицията. НДТ  
 
 


Сходни връзки

НЕМСКА ОВЧАРКА ВДИГНА НА КРАК ЦЯЛА РОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди