изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:03 EET
Парламентарно БМВ "гази" закона, кара в насрещното    
НовиниБаварецът фуча срещу знаците на улица "Генерал Заимов" в Пловдив Парламентарно БМВ “прегази” закона за движение по пътищата вчера, в деня на Съединението, пише Под тепето. Възмутен читател на сайта изпратил снимки на пощата, в които ясно се вижда как тъмният баварец от серия 7 влиза срещу знака на ул. "Генерал Заимов".  Летя по цялата улица в насрещното, а другите участници в движението се чудеха какво става и къде да отбият, за да направят път на държавното возило.

Точно в деня на Съединението един такъв момент ни показва колко всъщност сме разединени. Къде са народните ни избраници, и къде са хората, които гласуват за тях.

Едните карат в насрещното, а другите спазват закона (или поне повечето от нас), пише в писмото си читателят. Кой народен представител се е возил в БМВ-то обаче той не успял да разбере.

Шофьорът на Седмицата паркирал близо до Джумаята, където да поднесат венци на плочата на майор Райчо Николов се бяха събрали висши  БСП функционери, сред които Румен Петков, Петър Мутафчиев и бившият червен градски лидер Захари Георгиев, както и неколцина общинари. dir.bg

 


Сходни връзки

Парламентарно БМВ "гази" закона, кара в насрещното | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди