изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Темите за образованието и пътуванията ще ви вълнуват особено силно. Нищо чудно да се запишете в курсове по чужд език или да решите да кандидатствате ей така, спонтанно.

ТЕЛЕЦ - Темата за парите и собствеността ще е основна през днешния ден за вас. Степенувайте ценностите си, ако искате да сте наясно къде точно изтичат средствата ви.

БЛИЗНАЦИ - Не са изключени конфликти с околните в първата част на деня. Опитайте се да разберете гледната точка на човека срещу вас, иначе следобед ще се чувствате под постоянно напрежение.

РАК - Ден, в който трябва да се помирите със себе си и с околните. И понеже е пълнолуние, това няма да е никак лесно, но ако опитате, усилията ви няма да са напразни. Не разчитайте на късмета, а само на собствените си действия.

ЛЪВ - Преди обяд ще можете да действате по-свободно и творчески, но е добре да не прекалявате с емоциите. Следобеда ще ви се наложи да се справяте с някои досадни задачи.

ДЕВА - Първата половина на деня ще е доста ангажирана и напрегната. Не си слагайте на сърце всичко, което се случва, защото няма да издържите на нервното натоварване.

ВЕЗНИ - Не се опитвайте да налагате своята позиция на всяка цена. Приказливостта ви днес няма да ви е от полза, бъдете по-сдържани. Следобеда може да очаквате увеличаване на приходите.

СКОРПИОН - Ще се наложи да направите известни компромиси в името на разбирателството, но не прекрачвайте моралните си норми, само и само мир да има. Бъдете по-премерени в харченето.

СТРЕЛЕЦ - Сутринта е добре да се оставите по течението, следобед ще имате достатъчно енергия и време, за да се справите с всички задачи. Не е препоръчително да налагате мнението си.

КОЗИРОГ - Вие много добре знаете, че удовлетвореността от работата е в пряка зависимост с душевното здраве. Опитайте се наистина да изпитвате радост от това, което правите.

ВОДОЛЕЙ - Първата част от деня е за планове, а втората за осъществяването им. Сутринта не е изключено напрежението да обърква нещата, затова е добре да положите необходимите усилия да се владеете.

РИБИ - Сутринта ви ще е доста ангажирана и ще имате повече отговорности, отколкото могат да се понесат. Не е изключено да получите признанието, което заслужавате.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди