изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:52 EEST
АЛБЕНА ВЪВЕДЕ КОНЦЕПЦИЯТА "D I N E A R O U N D"    
НовиниС Dine Around концепцията гостите на курорта Албена вече имат повече възможности да изберат какво биха искали да обядват и вечерят и да опитат богатото разнообразие на ястия в селекция от тематични ресторанти, съобщават от туристическото дружество.

Dine Around включва един обяд и една вечеря в а-ла карт ресторант по избор на госта, при закупена ваканция с минимален престой от една седмица на ол инклузив.
 Ресторантите, които са включени в програмата и могат да бъдат избрани от клиентите на Албена, са ресторпанта в хотел „Добруджа”, 17 етаж, „Калиопа”, „Текс – Мекс”, „Ти амо” и „Поко Локо”, като във всички тях може да се избере както обяд, така и вечеря. Резервациите се правят на рецепцията на хотела, в който са настанени гостите, до 18.00ч. на предния ден. Администраторът резервира обяда и/или вечерята и издава ваучер, който трябва да се представи в ресторанта. В алакарт ресторантите се предоставя избор от съответното меню. Бирата и безалкохолните напитки са в неограничено количество.
От курорта уточняват, че Dine Around не важи за детски лагери, конгресни и спортни мероприятия, за гости, чийто престой е по-малък от седем нощувки, както и за гости, които са записали, пансион различен от ол инклузив и ултра ол инклузив.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ВЪВЕДЕ КОНЦЕПЦИЯТА "D I N E A R O U N D" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди