изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:47 EEST
2010 Г. - БЕЗ ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН    
НовиниПредложение Общинският съвет да не присъди званието „Почетен гражданин на град Добрич” за 2010 година внася за предстоящото заседание на местния парламент председателят му Иван Мандев.

Той е и председател на комисията по предложенията за почетен гражданин. Той припомня, че до 31 август тази година се приемаха предложения за  Почетен гражданин на град Добрич. В този срок бяха номинирани четирима изтъкнати представители на различни области на обществения живот от град Добрич и Добруджа - Ахил Карамузов -  музиковед, д-р Иван Дженев – детски кардиолог, Иван Жечев – краевед, Иван Тодоров – Председател на неправителствената организация „ХобиСклуб” – Сдружение на хора с увредено зрение.
Комисията на свое заседание на 3 септември се е запознала подробно с постъпилите предложения и биографични справки. След процедура на тайно гласуваненито една от предложените кандидатури не е получила квалифицирано мнозинство.
 Като израз на благодарност и признателност на добричката общественост към труда им и във връзка със 70-годишнината от възвръщането на Южна Добруджа към България, комисията единодушно предлага на кмета те да бъдат вписани в Почетната книга на град Добрич д-р Иван Дженев, Иван Жечев и Иван Тодоров. Ахил Карамузов вече е вписан на 31 август 2006 г.
 


Сходни връзки

2010 Г. - БЕЗ ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди