изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:45 EEST
КАЛИАКРА ТЪРСИ КЛАСЕН ПОСРЕЩАЧ    
СпортМъжкият волейболен тим на Калиакра, на който му предстои първо участие в Суперлигата на България, се събра за първа тренировка след лятната пауза.

Информацията съобщи треньорът Петър Дочев. В момента наставникът е ангажиран с женският ни национален тим, който се подготвя за квалификацията за Гран При.

"Отборът на Калиакра направи първата си тренировка на 4 септември. До 20 септември състезателите ще имат физическа подготовка, като за целта е ангажиран специален треньор. Ще се присъединя към отбора на 24 септември, веднага след квалификационните срещи на националките ни. В тима са 10 състезатели в момента. Водим преговори с няколко играчи, които да подсилят отбора. Трябва ни класен посрещач. Водим разговори с Дидо Цветанов, който игра във Франция, но е от ЦСКА. Преговаряме и с Невен Нешев. Искаме да вземем и един разпределител, като сме се спрели на брата на Александър Енков, който м.г. игра в Каварна", заяви Дочев.
Очаква се първенството да започне в края на октомври, като все още не е ясен точния брой на отборите. Към днешна дата 8 са елитните състави, които ще се борят за титлата, но има вероятност да станат 10 и по този начин към настоящите отбори да се присъединят Монтана и Славия.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ТЪРСИ КЛАСЕН ПОСРЕЩАЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди