изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:41 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВиК ЯМА ПОГЪЛНА "ОПЕЛ"    
ЛюбопитноСобственикът на добричкия ресторант "Папс" пропадна с "Опел"-а си в 60-метрова яма на ВиК в петъчния следобед, съобщи пред журналисти потърпевшият.


През деня група на водното дружество отстранявала авария по ул. "Дунав" и ямата била покрита. Водата пак шуртяла по улицата и ресторантьорът, след като не видял дупката, пропаднал в нея. За разлика от автомобила си, шофьорът останал невредим. Това е петият случай, в който коли става жертва на водни дупки.

ТОК УБИ 21-ГОДИШЕН В ТРАФОПОСТ

Около 18.30 часа на 7 септември 21-годишният В. В. от Добрич влязъл в 20-киловолтов трафопост, който се намира в двора на птицекомбината в село Царевец, община Добричка. Вероятно при опит да демонтира алуминиева шина, той загинал на място от токов удар, съобщиха от полицията. През деня преди инцидента В. В. бил видян да се занимава със селскостопанска работа в района на трафопоста. По случая е образувано следствено дело, съобщиха още от РДВР.

НДТ - 9 септември 2000 година
 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВиК ЯМА ПОГЪЛНА "ОПЕЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди