изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Днес ще разсъждавате по-сериозно и реалистично. Не позволявайте личните амбиции да ви попречат да проявите нужното разбиране към околните.

ТЕЛЕЦ - Днес е добре да проявите по-голяма предпазливост, особено що се отнася до финансови въпроси. Разговорите с близки и приятели ще ви помогнат да се видите в друга светлина.

БЛИЗНАЦИ - Работата като че ли остава на заден план днес. Ще имате желание за нови приключения и забавления. Участието в колективни мероприятия ще задоволи емоционалните ви потребности.

РАК - Ще имате достатъчно енергия за действие. Ще ви бъде лесно да се изявите във всичко, което правите, благодарение на самоувереността си.

ЛЪВ - Заетостта ви с работа днес дори ще ви е приятна и ще ви донесе нужното удовлетворение. Заложете на контактите и връзките с хора зад граница.

ДЕВА - Ще имате шанс да научите нещо ново. Денят е свързан с много движение, срещи и разговори. Ще трябва да контролирате това, което говорите.

ВЕЗНИ - Може би изпитвате известно неудовлетворение от живота си. Добре е днес да нямате контакти с хора, които са ви неприятни.

СКОРПИОН - В този ден е добре да се сетите, че трябва да сте по-внимателни и коректни с хората около вас. Бъдете предпазливи в новите си връзки и при случайните контакти.

СТРЕЛЕЦ - Ще имате шанс да се погледнете през очите на другите, но видяното може и да не ви хареса. Не давайте прибързани обещания, които не можете да изпълните.

КОЗИРОГ - Добър ден за влюбените, на които животът може да им изглежда като безкраен празник. Ако вече сте семейни, добре е да се съсредоточите върху домашните си проблеми.

ВОДОЛЕЙ - Погрижете се за собствения си просперитет. Денят е добър за тези от вас, които се занимават с хранителни продукти или с недвижими имоти.

РИБИ - Днес денят е по-скоро за творчески начинания, отколкото за сериозни разговори и трудни бизнес преговори. Вечерта се отдайте на забавления.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди