изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:13 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Днес няма да се чувствате толкова независими, колкото ви се иска, но не забравяйте да се чувствате празнично. Днес е добре да споделите искрено онова, което ви тежи и да потърсите мнението на човека до вас.
ТЕЛЕЦ - Ще имате интересни срещи, така че денят ще е вълнуващ. Приятелските отношения ще заемат важно място през днешния ден и най-вече през вечерта.
БЛИЗНАЦИ - В този ден може и да се сбъднат някои от мечтите ви. Изживейте истински радостта си. Добре е днес да затворите очи за някои от неприятните страни от живота.
РАК - Идеален момент за пазаруване, макар че ще ви се иска да си поостанете в къщи или пък ще бъдете затрупани от работа и няма да ви остане време за това. Не се дразнете от дреболии.
ЛЪВ - На вас днешното пълнолуние няма да ви повлияе отрицателно, а днес и без друго настроението ви ще е приповдигнато и ще имате желание да се срещнете с колкото се може повече хора.
ДЕВА - Днес ще се чувствате общо взето сигурни и спокойни. Най-добре ще ви се отрази един излет сред вече зелените поля на родното място. Опитайте поне днес да се отърсите от материалните грижи.
ВЕЗНИ - Денят може да се окаже изключително напрегнат. Възможно е още от сутринта да се случи нещо, което да развали не само вашето настроение, но и това на околните. Нещата са изцяло във ваши ръце.
СКОРПИОН - Ще жадувате за нови впечатления и преживявания. Ще бъдете напълно наясно какво точно искате и дано успеете да го осъществите. Не се поддавайте на изкушението от обилно похапване.
СТРЕЛЕЦ - Ден за стари и нови приятелства. Удоволствие ще ви доставят физическите дейности, но внимавайте да не се пренатоварвате. Ще ви се искате да блеснете във всичко, което правите.
КОЗИРОГ - Опитайте поне днес да си дадете малко почивка, заслужили сте си я. Ако имате много задачи, свършете ги сутринта, за да имате по-късно време за себе си. Днес сте настроени за дълги разговори.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви се иска да пътувате и да срещате нови хора, да трупате нови впечатления. Ако не ви мине котка път, всичко е напълно осъществимо, само да се решите да го направите.
РИБИ - Днес може да се почувствате малко неудовлетворени от това, което се случва. Ще ви се прииска да избягате далеч от домашния шум и от суетата на деня. Няма причина да не го направите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди