изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:55 EEST
КРАЙ С. ЕЗЕРЕЦ ЗАГИНА НЕМСКО СЕМЕЙСТВО, ДО ПАСКАЛЕВО ЗАГИНА 68-ГОДИШНА ЖЕНА    
Ред и сигурност Бюлетин на ОД на МВР - Добрич: Кървави 10 и 11 септември в Добричка област - трима загинаха, има и ранени, двама са с опасност за живота

1.На 11.09.2010 г., около 17.40 часа е получено съобщение за възникнало пътно- транспортно произшествие по пътя гр.Добрич- с.Крушари, на входа на с.Паскалево. При посещение на място е установено, че 56 годишния Е.К. на л.а. “Ваз”, от с.Паскалево е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал л.а. “Форд Ескорт”, управляван от 42 годишния А.А. от с.Коритен, общ.Крушари. В резултат на катастрофата, возещата се на задната седалка в л.а. “ВАЗ”, 68 годишна пътничка е починала. Водачът на същия автомобил е настанен в МБАЛ Добрич с комоцио, без опасност за живота. По случая се води досъдебно произовдство.

2.На 11.09.2010 г., около 14.00 часа, в РУП Шабла е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя с.Дуранкулак- гр.Шабла, в близост до с.Езерец. При посещение на място е установено, че 43 годишния Ж.Ж. от гр.Добрич, управлявайки л.а. “Фолксваген” е предприел изпреварване и е блъснал движещия се пред него л.а. “Пежо”, управляван от 58 годишен немски гражданин. В резултат на катастрофата, немския гражданин и съпругата му са починали. Пострадал е и возещия се в л.а. “Фолксваген” 47 годишен пътник, който е с фрактури, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство. 

3.На 10.09.2010 г., около 08.15 часа, в гр.Добрич, на кръстовището между ул."Никола Петков" и ул."Вардар" е възникнало пътно-транспортно произшествие, при което 30 годишния водач Р.Ч. на л.а. "Опел Корса" е блъснал л.а. "Мазда", управляван от 23 годишния И.Г., от с.Люляково, общ.Генерал Тошево. В резултат на катастрофата е пострадал возещия се на предната седалка, без предпазен колан Н.Е. на 25 години от гр.Добрич.  Същият е получил фрактури на крайници и контузия на главата, и е настанен в МБАЛ Добрич, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
4.На 10.09.2010 г., около 11.20 часа, в гр.Добрич, по ул."Отец Паисий", 27 годишния П.Д.- водач на л.а. "Ситроен" е блъснал внезапно пресичащата пътното платно пешеходка С.Д. на 80 години. В резултат на произшествието, пешеходката е с фрактура на гръбначен прешлен и е настанена в МБАЛ Добрич, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

12 септември 2010 г.                  ОД НА МВР ДОБРИЧ
гр.Добрич

ЗЛОВЕЩА СЪБОТА: 6 ЗАГИНАХА, 2 СА С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА, 19 РАНЕНИ В 17 ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ

 


Сходни връзки

КРАЙ С. ЕЗЕРЕЦ ЗАГИНА НЕМСКО СЕМЕЙСТВО, ДО ПАСКАЛЕВО ЗАГИНА 68-ГОДИШНА ЖЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди