изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:32 EEST
Спор за попечителство над извънбрачен син вкара в съда Йордан Портокалски-Портокала    
НовиниПопулярният благоевградчанин Йордан Портокалски-Портокала, който е от първите бизнесмени, вкарали газ в областния център, влезе в съда по искане на бившата му любима, от която има шестгодишен син. Сагата започва след раздялата между Райна Прошина и Портокалски и абсолютната забрана на бившата любима Райна към Портокалски да вижда сина си Йордан

.
Детето се появява на бял свят след извънбрачна връзка, продължила повече от 15 години, а през 2007 година бащата Йордан Портокалски припознава сина си Йордан и иска да го вижда, разкрива подробности "Струма". Майката Райна обаче не е съгласна и се мотивира с това, че срещу бизнесмена се водят наказателни дела и това няма да се отрази добре на възпитанието на детето.

През цялото време съпругата на Йордан - Марияна, с която имат над 20-годишен брак, е плътно зад мъжа си, тя проявява пълно разбиране и го подкрепя в борбата му за по-чести свиждания с детето.

Районният съдия Иван Петков взима решение да позволи свиждания на бащата, като определя режим на лични контакти всяка първа и трета неделя от месеца от 11.00 до 19.00 часа и 7 дни през лятото, като тези дни не съвпадат с годишния отпуск на Райна Прошина.

Твърдо решена да не дава детето си на Йордан Портокалски, Райна продължава битката в окръжния съд - Благоевград, с нова жалба срещу решението на първоинстанционния съд.
 


Сходни връзки

Спор за попечителство над извънбрачен син вкара в съда Йордан Портокалски-Портокала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди