изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:49 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Занимания от общ интерес ще ви срещнат с хора, които уважавате и бихте се радвали да са ви партньори. Но лично за себе си се нуждаете от повече спокойствие, за да обмислите решения.

ТЕЛЕЦ - Смелите ви начинания изискват средства, подготовка и екип, с който да ги реализирате. Ако ви липсва дори едното, ще срещнете непреодолими затруднения, за това не избързвайте.

БЛИЗНАЦИ - Предвид развитията от последните дни, ще се възползвате от благоприятни за вас обстоятелства и ще засилите активността си. За някои от вас това включва срещи.

РАК - Толерантното ви поведение към някого ще ви носи предимства днес. Ще бъдете наградени за проявеното си търпение и това ще ви стимулира за други, полезни изяви.

ЛЪВ - В добра форма и подходящо настроение, ще пристъпите към поредната си реализация днес. Хубавите взаимоотношения са предпоставка за напредък в делата ви.

ДЕВА - Отнесете се търпеливо към спорните въпроси. Голяма част от тях имат отношение към бизнеса ви, неизяснени въпрос ще създадат объркване, за това бъдете пределно ясни.

ВЕЗНИ - Съвместните изяви ще са успешни и за вас ще се говори добре. Добронамерени в поведението, ще си осигурите предимства. В интимния ви живот се наблюдава раздвижване.

СКОРПИОН - Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Личност, която не спира да ви вълнува, ще ви изненада приятно и ще затвърди впечатлението ви.

СТРЕЛЕЦ - Размествания на работното място ще ви създадат известни главоболия, но ще ги преживеете. Всяко зло за добро. Ще продължите и занапред да сте бдителни.

КОЗИРОГ - Въпросите, които не търпят отлагане ще бъдат приоритетни за вас, като няма да пропуснете и личните си ангажименти. Не ви липсва прозорливост наред със старанието.

ВОДОЛЕЙ - Не бъдете гневни и избягвайте онези, които ви създават отрицателни емоции. Усмихнете се и светът ще ви отвърне със същото, а вие ще постигнете целите си.

РИБИ - Старателно ще подберете екипа си, с който да работите върху нов проект и ще търсите най-добрите решения за него. Не се поддавайте на изкушения, които биха ви подвели.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ" ГРУПА РИБОЛОВ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди