изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:46 EEST
Тежко убийство блокира Костенец и района    
Ред и сигурностСофия. Предприемачът Стефан Матрочийски бе застрелян в района на село Горна Василица. Млада жена, придружавала убития, е била отведена с джип. Полицията продължава да издирва в Костенец извършителя на престъплението - Атанас Стоянов, на 58 години. Продължават претърсванията и обиските.

Пред Агенция „Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов уточни, че органите на реда правят всичко възможно, за да бъде локализиран и задържан извършителят на тежкото престъпление.

Министър Цветан Цветанов: Полицията прави всичко възможно да задържи извършителя на тежкото престъпление

София. „През последните три часа полицията прави всичко възможно, за да локализира и задържи извършителя на тежкото престъпление”. Това заяви пред Агенция „Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Министърът на вътрешните работи съобщи, че късно тази вечер в района на село Горна Василица е бил застрелян Стефан Матрочийски, който е извършил бизнес дейности в региона.
„Местният предприемач е бил придружаван от млада жена и след приключване на бизнес дейности в региона е бил нападнат и застрелян от 58-годишният Атанас Стоянов.
След това убиецът взел джипа на жертвата, заедно с младата жена и влязъл в Костенец. Там се барикадирал в семейната му къща.
Полицията е обкръжила района на къщата. Открила е изоставения джип „Лексус” и след като влезли в къщата полицаите и баретите, които били повикани, са открили жената, която не е търсила помощ, защото не е знаела дали в къщата е убиецът, уточни пред Агенция „Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
В момента в Костенец са започнали действия по претърсване и издирване на Атанас Стоянов, като целта на полицията е локализирането и последващото задържане.
Град Костенец и районът на село Горна Василица продължават да са блокирани от въоръжени полицаи и барети.

Гръмнаха предприемач, полицията блокира Костенец

Предприемачът Стефан Матрочийски бе застрелян в района на село Горна Василица. Млада жена, придружавала убития, е била отведена с джип. Полицията продължава да издирва в Костенец извършителя на престъплението - Атанас Стоянов, на 58 години. Продължават претърсванията и обиските.
Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов каза пред "Фокус", че органите на реда са предприели действия за локализиране и задържане на извършителя.

Застреляният Стефан Матрочийски е извършил бизнес дейности в региона на село Горна Василица. Снощи той е бил придружаван от млада жена, когато е бил нападнат и застрелян от 58-годишния Атанас Стоянов.

След покушението убиецът взел джипа на жертвата заедно с  жената и влязъл в Костенец. Там се барикадирал в семейната си къща.

Полицията обкръжила района на къщата, където бил открит изоставеният джип „Лексус”.  

След като влезли в къщата, полицаите и баретите открили жената, която не търсела помощ, защото не знаела дали е убиецът е в къщата, каза Цветанов.

През нощта е започнало претърсване и издирване на Атанас Стоянов. Костенец и районът на село Горна Василица продължават да са блокирани от въоръжени полицаи и барети.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Тежко убийство блокира Костенец и района | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди