изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:04 EEST
Домашно куче обезобрази 9-годишно момче    
НовиниДетето си играело на площадка, звярът го нахапал по лицето, слабините, крайниците и тялото

9-годишно дете е било нахапано жестоко от куче на общинския пазар в квартал “Балик” в Балчик. От спешния център в Белия град съобщиха, че момчето е прието с множество нахапвания по лицето, слабините, крайниците и тялото. Направена е първична хирургична обработка, след което детето е транспортирано в във варненската болница “Света Анна”, пише регионалния сайт Морето.



В момента кучето е затворено в общинския пазар, където са видими все още кървави следи. То ще бъде изследвано за бяс. Инцидентът става на място в най-многолюдния квартал на Балчик. Според свидетели животното е домашно.

Кучето приближило детето, което се опитало да го изгони, но това предизвикало агресивната реакция на животното. Друг път се е случвало да се въртят кучета около детската площадка в района, но досега животните не са ни посягали, разказаха деца.

Пострадалото момче е третокласник в училище “Кирил и Методий”. Управителят на общинското предприятие “Благоустрояване и комунално стопанство” инж. Екатерина Стоянова съобщи, че от един месец общинския приют е затворен от главния ветеринарен лекар на общината, тъй като не отговаря на изискванията. Най-вероятно за овладяване на кучешката популация ще бъде сключен договор с Германо-българското дружество в Добрич за кастриране и обезпаразитяване на животните.
 


Сходни връзки

Домашно куче обезобрази 9-годишно момче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди