изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:50 EEST
Стрелба в Гулянци, един на място и двама надупчени в Спешното    
Ред и сигурност36-годишен мъж е убит, а други двама са ранени тежко след престрелка в кръчма в Гулянци, съобщават от полицията. Тримата простреляни са братя и са от ромски произход.

Престрелката е възникнала снощи след скандал между братята и 42-годишния Илиян Димитров, който ги прострелял. Единият от братята, на 36 години, е починал от раните си в линейката, преди да бъде транспортиран до плевенската болница. Другите двама мъже - на 26 и 32 години, са настанени в хирургичните клиники с множество гръдни и коремни наранявания.

Единият е опериран още вчера вечерта, но все още е с опасност за живота. Другият е опериран днес и е в тежко състояние, информират от пресцентъра на университетската болница в Плевен.

Още един 36-годишен мъж от Плевене постъпил в спешното отделение, който след побой е с черепно-мозъчна травма. Настанен е в клиниката по неврохирургия. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Стрелба в Гулянци, един на място и двама надупчени в Спешното | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди