изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:27 EEST
НОВО КИТАЙСКО ПАРТНЬОРСТВО    
НовиниПредложение Добрич да си партнира с един от 43-те района на град Дацу от провинция Чун Цин в Китай е получил кметът Детелина Николова по време на посещението си в Китай през изминалата седмица. Тя бе там за участие в Международна конференция с участието на 80 представители от 48 страни.

Форумът бе посветен на проблемите на агропроизводството и опазването на околната среда. Делегацията от България, в която са участвали трима кметове, включително и Детелина Николова, е посетила Шанхай и провинция Чун Цин, както и най-голямото световно изложение, на което е имало и българска палата.
Провинция Чун Цин е една от най-бързо развиващите се в Китай. От 104 силно развити компании там, 100 са сред петстотинте най-успешни компании в света. В Китай инвестират много японски и американски компании, подчерта Д. Николова.
Подписването на споразумението ще стане факт, след като управите от двете страни вземат решение за това. Предвижда се през 2011 г. китайска делегация да пристигне тук и да се подпише документът, обясни Детелина Николова.
Договорът ще е за приятелски обмен и насърчаване на просперитета на двата района.
 


Сходни връзки

НОВО КИТАЙСКО ПАРТНЬОРСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди